Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )

-
Ciasto drożdżowe bezglutenowe 200 g


Symbol:
132670
4.50
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Ilość w opakowaniu | 1 szt. | ||||||||||||||||||||||
Cena przesyłki |
5.99
|
Kod kreskowy | |
EAN | 5900038001022 |
Zamówienie telefoniczne: +48882650734
Zostaw telefon |
- Opis
- Sposób użycia/Skład
- Opinie i oceny (0)
Celiko to polska firma zajmująca się produkcją certyfikowanych produktów bezglutenowych od 1982 roku. Ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych chleba i ciast dla diet eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii - już w 1984 roku. Koncentrat ciasta drożdżowego w proszku służy do przygotowywania słodkich ciast drożdżowych, babek, drożdżówkę, pączków i racuchów.
Skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, cukier, skrobia ziemniaczana modyfikowana, substancja zagęszczająca: pektyny, drożdze suszone 1,5%, sól.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
|
Odbierz 10% jednorazowego rabatu na zakupy! |
|